برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود
انتخابات ۱۴۰۰؛

بازدید وزیر کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰

بازدید وزیر کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: شورای نگهبان بنابر سیاست‌های کلی انتخابات، یک سری شرایط گذاشته است؛ سوابق را از همه می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 13
کد خبر: ۸۷۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بازدید کرد.

 

 عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه تا روز گذشته 130 نفر ثبت‌نام کردند، گفت: ابتدا از همه داوطلبان عزیزی که شرایط ابلاغی ستاد انتخابات را در حوزه کرونا و نظم و انضباط و مقررات را رعایت کنند، تشکر می‌کنم. امیدوارم این همدلی در رعایت قوانین و دستورالعمل‌های کرونایی تا آخر انتخابات ادامه داشته باشد و ان‌شاالله از سوی همه نامزدها و ستادهای آنان رعایت شود.

 

وی افزود: فضای امنیتی انتخابات به طور کلی مساعد است. رصد به صورت مستمر انجام می‌گیرد و امید است همه مردم به نیروهای امنیتی و انتظامی ما کمک کنند. در حوزه پشتیبانی‌ها نیز از شش ماه قبل جلساتی برگزار شده است.

 

وزیر کشور گفت: با توجه به فضای کرونایی که وجود دارد، ممکن است در تبلیغات نامزدها و تجمعات مجبور شویم محدودیت‌هایی را قائل بشویم. دوستان وزارت بهداشت معتقد به اعمال محدودیت‌ها هستند. اولویت اول ما سلامت و جان مردم است و امیدوارم رسانه‌ها با ابتکار و خلاقیت و با تاثیرگذاری بیشتر فضای تبلیغات را پوشش بدهند و کامل کنند.

 

رحمانی‌فضلی گفت: ما از هر نوع پیشنهادی که از سوی رسانه‌ها ارائه بشود و بتواند موضوع مشارکت مردم که خواست همه مردم و مقام معظم رهبری است را پوشش بدهد و حتماً بررسی و استفاده خواهیم کرد.

 

وی بیان کرد: امیدواریم در این دوره همه کارها با رعایت کامل قانون و مشارکت مردم در انتخابات انجام بگیرد.

 

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص مصوبه شورای نگهبان اظهار داشت: هیچ ابهامی در هماهنگی شورای نگهبان و وزارت کشور نیست. ما، شورای نگهبان و داوطلبان قانونی عمل کردیم. شورای نگهبان بنا بر ابلاغیه سیاست‌های کلی انتخابات شرایطی را لحاظ کرده که متولی اکثر آن‌ها خود شورای نگهبان و متولی سه مورد آن وزارت کشور است. مدارک را دسته‌بندی‌شده در اختیار شورای نگهبان قرار می‌دهیم؛ باید با تدبیر و هماهنگی این مشکلات را حل کنیم. شورای نگهبان شرایطی برای تفسیر رجل سیاسی در نظر گرفته که ما هم در کنار آن مدارکی مانند تحصیلات، گواهی عدم سوپیشینه و سابقه مدیریتی را  تحویل می گیریم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار